januari 14, 2010

Vissa Varningar, och Concluding Observations

KAPITEL 16

Många människor kommer att håna idén att det finns en exakt vetenskap att få rika anläggningen intryck av att utbudet av förmögenhet är begränsad, kommer de att sociala och statliga institutioner måste förändras innan ens något stort antal människor kan få en behörighet .

Men detta är inte sant.

Det är sant att sittande regeringar att hålla massorna i fattigdom, men det beror på den stora massan inte tänker och agerar på visst sätt.

Om massan börjar att gå framåt som föreslås i denna bok, varken regeringar eller industriella system kan kontrollera dem, alla system måste ändras för att tillgodose den framåtgående rörelsen.

Om folket har Advancing Mind, har tron att de kan bli rik, och gå vidare med den fasta syfte att bli rik, ingenting kan möjligen hålla dem i fattigdom.

Individer kan beträda visst sätt när som helst, och under någon regering, och gör sig rika och när någon betydande antal individer gör det under någon regering, kommer de att leda till att systemet ska ändras så att bana väg för andra .

Ju fler människor som blir rika på den konkurrensutsatta planet, sämre för andra, ju fler som blir rika på det kreativa planet, desto bättre för andra.

Den ekonomiska räddning av massorna kan endast åstadkommas genom att få ett stort antal människor att praktisera den vetenskapliga metod som fastställs i denna bok, och bli rik. Dessa kommer att visa andra vägen, och inspirera dem med en önskan om verkliga livet, med tron att det kan uppnås, och i syfte att uppnå detta.

För närvarande är det emellertid tillräckligt att veta att varken den regering som du bor eller kapitalistiska eller konkurrensmässiga system för branschen kan hålla dig från att bli rik. När du skriver på den kreativa plan trodde att du kommer att höja sig över allt detta och bli medborgare i ett annat rike.

Men kom ihåg att din tanke skall hållas på det kreativa planet, du är aldrig för ett ögonblick att bli förrådd i fråga om leveranser som begränsad, eller till handlar om moraliska konkurrensen.

När du faller in i gamla sätt att tänka, rätta dig direkt, för när du är inom den konkurrensutsatta åtanke, har du förlorat samarbetet of the Mind av det hela.

Lägger inte någon tid att planera för hur du kommer att möta eventuella nödsituationer i framtiden, utom de nödvändiga politiska åtgärder kan påverka dina handlingar i dag. Du arbetar med att göra dagens arbete på ett helt framgångsrikt sätt, och inte med nödsituationer som kan uppstå i morgon, du kan gå till dem som de kommer.

Gäller inte dig med frågor om hur man skall övervinna de hinder som kan vävstol på ditt företag horisonten, om du inte kan tydligt se att din kurs måste ändras dag för att undvika dem.

Oavsett hur fantastisk en obstruktion kan visas på distans, kommer du att om du fortsätter på sätt och vis det kommer att försvinna när du närmar dig det, eller att en väg över, men, eller runt den kommer att visas.

Någon möjlig kombination av omständigheter kan besegra en man eller kvinna som går att bli rik längs strikt vetenskapliga linjer. Ingen man eller kvinna som lyder lagen kan undgå att bli rik, kan mer än en multiplicera två och två och misslyckas med att få fyra.

Ge ingen angelägen tanke på tänkbara olyckor, hinder, panik, eller ogynnsamma kombinationer av omständigheter, det är tid nog för att uppfylla sådana saker när de presenterar sig före dig i ögonblickliga, och du kommer att finna att varje svårighet bär med sig det som behövs för dess övervinna.

Guard ditt tal. Aldrig tala om dig själv, dina frågor, eller om något annat i en avskräckt eller avskräcker sätt.

Aldrig erkänna möjligheten av misslyckande, eller tala på ett sätt som härleder misslyckande som en möjlighet.

Aldrig talar om tider som är svåra, eller om näringslivets villkor som är tveksamma. Gånger kan vara svårt och företag tveksamma till dem som på konkurrenssituationen planet, men de kan aldrig vara så för dig, du kan skapa vad du vill, och du är över rädslan.

När andra har haft svåra tider och dåliga affärer kommer du att hitta din största möjligheterna.

Träna dig på att tänka på och att se på världen som den blir, som växer, och att betrakta synes onda som endast det som är outvecklad. Alltid talar i termer av avancemang, att göra något annat är att förneka din tro, och att förneka din tro är att förlora den.

Aldrig tillåta dig att känna sig besvikna. Man kan förväntas ha en viss sak vid en viss tidpunkt, och inte få det på den tiden, och detta kommer att visas för dig som misslyckande.

Men om du håller din tro att du kommer att tycka att felet är bara skenbar.

Gå vidare på vissa sätt, och om du inte får det där kommer du att få något så mycket bättre att ni får se att den skenbara felet var verkligen en stor framgång.

En student i denna vetenskap hade satt hans tankar om att göra ett visst företagsförvärv, som tycktes honom då att vara mycket önskvärt, och han har arbetat några, till veckor åstadkomma detta. När den avgörande tiden kom, inte saken i ett helt oförklarligt sätt, det var som om en osynlig inflytande hade arbetat i hemlighet mot honom. Han blev inte besviken, tvärtom, tackade han Gud att hans önskan hade blivit överkörda och gick stadigt på med en tacksam tanke. Inom några veckor ett tillfälle så mycket bättre kom hans sätt att han inte skulle ha gjort det första handlar det på något vis, och han såg att ett sinne som visste mer än han visste hade hindrat honom från att förlora det större goda som snärjer sig med mindre.

Det är så varje skenbara inte kommer att lösa sig för dig, om du håller din tro, håll till ditt syfte, har tacksamhet, och gör, varje dag, allt som kan göras samma dag, gör varje separat agera på ett framgångsrikt sätt.

När du gör ett fel är att du inte har bett om tillräckligt, hålla på, och en större sak då du var ute efter kommer säkert att komma till dig. Kom ihåg detta.

Du kommer inte att misslyckas eftersom du saknar den nödvändiga talangen att göra vad du vill göra. Om du går på som jag har regisserat, kommer du att utveckla alla de talanger som krävs för att den gör i ditt arbete.

Det ligger inte inom ramen för denna bok att ta itu med vetenskap att odla talang, men det är så säker och enkel som processen att bli rik.

Dock inte tveka eller vackla av rädsla för att när du kommer till en viss plats du kommer att misslyckas på bristande förmåga, hålla rätt på, och när du kommer till den platsen, kommer förmågan lämnas till dig. Samma källa av förmåga som gjorde det möjligt OKUNNIG Lincoln att göra största arbetet i regeringen någonsin utförts av en enda man är öppen för dig, du kan utnyttja alla våra sinne är kloka nog att använda för att uppfylla det ansvar som läggs på er . Gå på i full tro.

Studera den här boken. Gör det till din ständiga följeslagare tills du behärskar alla idéerna i det. Medan du får fast etablerade i denna tro så gör du klokt i att ge upp de flesta rekreation och nöje, och att hålla sig borta från platser där idéer i konflikt med dessa är avancerade i kurser eller predikningar. Läs inte pessimistisk eller motstridiga litteratur, eller komma in argument på saken. Har väldigt lite läsning, utanför de författare som nämns i förordet. Tillbringar det mesta av din fritid planerar din vision, och att odla tacksamhet, och att läsa den här boken. Det innehåller allt du behöver veta om vetenskapen bli rik, och du hittar allt du behöver sammanfattas i följande kapitel.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar