januari 14, 2010

Den Advancing Man.

KAPITEL 15

Den Advancing Man.

Vad jag sa i förra kapitlet gäller även för de professionella människor och löntagare som den man som är engagerad i Mercantile verksamhet.

Oavsett om du är en läkare, en lärare eller en präst, om du kan ge ökad livskvalitet till andra och göra dem förnuftigt av det faktum, kommer de att dras till dig, och du kommer att bli rika. De läkare som innehar en vision av sig själv som en stor och framgångsrik helare, och som arbetar mot den fullständiga förverkligandet av denna vision med tro och ändamål som beskrivs i tidigare kapitel, kommer i sådan nära kontakt med livets källa att han kommer vara oerhört framgångsrik, patienter kommer till honom i skaror.

Ingen har någon större möjlighet att göra i kraft av undervisningen i denna bok än den medicinskt ansvarige läkare, det spelar ingen roll vilken av de olika skolorna kan han tillhör, för att principen om helande är gemensamt för dem alla, och kan nås av alla likadana. De framryckande Människan i medicin, som innehar en tydlig mental bild av sig själv som framgångsrik, och som lyder under lagarna i tron, syfte och tacksamhet, kommer att bota alla botas om han åtar sig, oavsett vilka åtgärder han kan använda.

När det gäller religion, ropar världen ut för prästen som kan undervisa sina åhörare den sanna läran om överflödande liv. Han som behärskar detaljerna för vetenskapen bli rik, tillsammans med de allierade vetenskap går bra att vara stor, och att vinna kärlek, och som undervisar dessa uppgifter från predikstolen, kommer aldrig att saknas för en församling. Detta är det evangelium som världen behöver, det kommer att ge ökad livslängd och män kommer att höra det gärna och kommer att ge liberala stöd till mannen som ger det till dem.

Vad som nu behövs är en demonstration av läran om livet från predikstolen. Vi vill predikanter som inte bara berätta hur, men som i sin egen personer kommer visa oss hur. Vi behöver den predikant som själv vara rika, friska, stora, och älskade, lär oss att uppnå dessa saker, och när han kommer han kommer att hitta en talrik och lojal följande.

Detsamma gäller för lärare som kan inspirera barnen med tro och syftet med den framryckande liv. Han kommer aldrig att bli "utan arbete." Och alla lärare som har denna tro och syftet kan ge den till sina elever, han kan inte låta bli att ge det till dem, om det är en del av sitt liv och praxis.

Vad gäller för lärare, predikant, och läkare är fallet med advokaten, tandläkare, fastigheter mannen, försäkringsagent - för alla.

"Den kombinerade mentala och personliga insatser jag har beskrivit är ofelbar, det kan inte misslyckas. Varje man och kvinna som följer dessa instruktioner stadigt, uthålligt, och att brevet kommer bli rik. Lagen av ökningen av livet är så matematiskt vissa av dess funktion som gravitationslag, bli rik är en exakt vetenskap.

De löntagare kommer att finna det som gäller hans fall som någon av de nämnda andra. Tycker inte att du har ingen chans att bli rik för att du arbetar där det inte finns någon synlig möjlighet till avancemang, där lönerna är små och levnadskostnader hög. Form din mentala klar vision av vad du vill och börja att handla med tro och syfte.

Gör allt det arbete du kan göra varje dag, och gör varje arbete i en perfekt framgångsrikt sätt, sätta makt framgång, och syftet att bli rika, i allt du gör.

Men gör det inte bara med tanken på beredningsmetod ynnest med din arbetsgivare, i förhoppningen att han, eller de ovanför dig, se din goda arbete och avancerar du, det är inte troligt att de kommer att göra det.

Den man som är bara en "god" arbetare, fylla sin plats med de allra bästa av sin förmåga, och nöjd med detta, är värdefull för sin arbetsgivare, och det är inte arbetsgivarens intresse att främja honom, han är värd mer där han är.

För att säkra avancemang, är något mer nödvändigt än att vara för stor för din plats.

Den man som är säker på förhand är den som är för stort för sin plats, och som har en tydlig plan för vad han vill vara, som vet att han kan bli vad han vill vara och vem som är fast besluten att vara vad han vill vara med.

Försök inte mer än fylla din nuvarande plats i syfte att behaga din arbetsgivare, gör det med tanken att driva på dig själv. Håll tro och syftet med öka under arbetstid, efter arbetstid, och innan arbetstid. Håll det på ett sådant sätt att varje person som kommer i kontakt med dig, oavsett om förman, karl arbetare eller social bekant, kommer att känna kraften i syfte strålar ut från dig, så att alla kommer att få en uppfattning om framsteg och öka från dig . Män kommer att lockas till dig, och om det finns någon möjlighet till avancemang i ditt nuvarande jobb, kommer du snart se en möjlighet att ta ett annat jobb.

Det är en kraft som aldrig misslyckas med att presentera möjligheter för Advancing man som går i lydnad mot lagen.

Gud kan inte hjälpa att hjälpa dig, om du handlar på ett visst sätt, han måste göra det för att hjälpa sig själv.

Det finns inget i din situation eller den industriella situation som kan hålla dig ner. Om du inte kan bli rik arbetar för stål förtroende, kan du bli rik på ett tio hektar jord, och om du börjar röra sig på visst sätt, kommer du säkert komma ur "klor" av stål förtroende och få till gården eller när helst du vill vara.

Om ett par tusen av sina anställda skulle komma in på visst sätt, skulle stålet förtroende snart i en dålig situation, det måste ge sitt arbetarna mer möjligheter, eller gå i konkurs. Ingen behöver arbeta för en stiftelse, stiftelserna kan hålla män i så kallade hopplösa villkor endast så länge som det finns män som är för okunnig för att känna av vetenskapen bli rik, eller alltför intellektuellt lat att praktisera det.

Börja här sättet att tänka och handla, och din tro och ändamål gör du snabbt att se någon möjlighet att bättre ditt tillstånd.

Sådana möjligheter kommer snart komma, för Supreme, fungerar på alla, och arbetar för dig, kommer att föra dem innan dig.

Vänta inte en möjlighet att bli allt du vill vara, när en möjlighet att vara mer än du är nu presenteras och du känner drev mot det, ta det. Det kommer att vara det första steget mot en större möjlighet.

Det finns inget sådant möjligt i detta universum som en brist på möjligheter för mannen som lever på framåt liv.

Det ingår i bildandet av kosmos att allting skall vara för honom och arbeta tillsammans för det goda, och han måste verkligen bli rik om han agerar och tänker på visst sätt. Så låt löntagare män och kvinnor studerar denna bok med stor omsorg, och skriver med tillförsikt på vilka åtgärder den föreskriver, kommer det inte att misslyckas.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar