januari 14, 2010

Sammanfattning av Science of Getting Rich./Vetenskapen om hur man blir rik.

KAPITEL 17

DET är en tänkande saker från vilken allting är gjort, och som i sitt ursprungliga skick, genomsyrar, tränger in och fyller interspaces av universum.

En tanke i detta ämne producerar sak som är fotograferad av tanken.

Man kan bilda saker i sitt tänkande, och genom imponerande hans tanke på formlös ämnet kan orsaka det han tycker om att skapa.

För att göra detta måste man gå från den konkurrensutsatta till kreativt sinne, annars kan han inte stå i samklang med det formlösa Intelligence, som alltid är kreativ och aldrig konkurrenskraftig i anden.

Man kan komma i full harmoni med Formless ämne underhållande en livlig och uppriktig tacksamhet för de välsignelser det skänker honom. Tacksamhet förenar människans sinne med intelligens av ämnet, så att människans tankar tas emot av det formlösa. Man kan fortsätta på det kreativa planet endast genom att förena sig med det formlösa Intelligence genom en djup och kontinuerlig känsla av tacksamhet.

Man måste skapa sig en klar och bestämd mental bild av de saker han vill ha, göra eller att bli, och han måste hålla denna mentala bild i sina tankar, samtidigt som det är djupt tacksamma till Högsta att alla hans önskningar beviljas honom . Mannen som vill bli rik måste tillbringa sina lediga timmar i betraktar hans vision, och på allvar tacksägelse att verkligheten är som ges till honom. För mycket stress kan inte läggas på vikten av täta kontemplation över mental bild, tillsammans med en orubblig tro och fromma tacksamhet. Detta är den process genom vilken intryck av att det formlösa, och de kreativa krafter i rörelse.

Den kreativa energi verk genom de etablerade kanalerna för naturlig tillväxt, och den industriella och sociala ordning. Allt som ingår i hans mentala bilden kommer säkert att föras till mannen som följer de anvisningar som ges ovan, och vars tro inte vackla. Vad han vill ska komma till honom genom olika sätt att etablerade handeln.

För att få sin egen när det skall komma till honom, måste man vara aktiv, och denna verksamhet kan endast bestå i mer än fylla i sin nuvarande plats. Han måste hålla i minnet att bli rik genom att förverkliga sin mentala bild. Och han måste göra varje dag, allt som kan göras samma dag och att då göra varje agera på ett framgångsrikt sätt. Han måste ge varje människa ett bruksvärde utöver kontantvärdet han får, så att varje transaktion ger mer liv, och han måste så håll Advancing trodde att intrycket av ökningen kommer att delges alla med vilka han kommer in kontakt.

De män och kvinnor som praktiserar ovanstående instruktioner kommer säkert att bli rika och de rikedomar som de får kommer att vara i förhållande till definitenessen av sin vision, oföränderlighet i sitt syfte, de stadigt i sin tro, och djupet av deras tacksamhet.

End

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar