januari 14, 2010

Increasing Life./Allt längre.

KAPITEL 5

Du måste få bort den sista resten av den gamla tanken att det finns en gudom som kommer är att du ska vara fattig, eller vars syften kan vara betjänt av att hålla dig i fattigdom.

Den intelligenta ämne som alla, och i alla, och som lever i alla och bor i dig, är ett medvetet levande substans. Att vara medvetet levande ämne, måste det ha natur och inneboende önskan hos alla levande intelligens för ökning av livet. Allt levande måste ständigt söka efter utvidgningen av sitt liv, eftersom livet, i blotta handling levnadsstandarden måste höja sig.

Ett frö, föll till marken, fjädrar i aktivitet, och i lagen av levande ger hundra mer frön, livet, genom att leva, förökar sig. Det är för evigt bli mer, det måste göra det, om det fortsätter att vara alls.

Intelligens är under samma behov av kontinuerlig ökning. Varje tanke vi tänker gör det nödvändigt för oss att tänka en annan tanke, medvetande ständigt expanderar. Varje faktum vi lära leder oss till inlärning av ett annat faktum, kunskap kontinuerligt ökar. Varje talang odlar vi tillför sinnet viljan att odla en annan talang, vi är föremål för uppmana liv, söker uttryck, som ständigt driver oss på att få veta mer, göra mer och bli mer.

För att veta mer, göra mer och vara mer vi måste ha mer, vi måste ha saker att använda, för vi lär, och gör, och bli, bara genom att använda saker. Vi måste bli rik, så att vi kan leva mer.

Längtan efter rikedom är helt enkelt förmågan till större liv söker uppfyllelse, alla önskningar är strävan för en manifesterade möjlighet att komma till handling. Det är makt som vill manifestera som orsakar önskan. Det som gör att du vill ha mer pengar är samma som den som gör växten växa, det är livet, söker rikare uttryck.

The One levande substans måste omfattas av denna inneboende lag för allt liv, det är genomsyras av viljan att leva mer, och det är därför det är under nödvändigheten av att skapa saker.

One Substance vill leva mer på dig, varför man vill att du ska ha alla de saker du kan använda.

Det är önskan av Gud att du ska bli rik. Han vill att du ska bli rik eftersom han kan uttrycka sig bättre genom dig om du har massor av saker att använda för att ge honom uttryck. Han kan leva mer i dig om du har obegränsat kommandot över medel för livet.

Universum önskar du få allt du vill ha.

Naturen är vänlig mot dina planer.

Allt är naturligt för dig.

Make up your mind att detta är sant.

Det är emellertid viktigt att ditt syfte bör harmonisera med det ändamål den är i alla.

Du måste vilja det verkliga livet, inte bara glädje av sinnlig njutning. Livet är utförandet av funktion, och de enskilda egentligen lever endast när han utför alla funktioner, fysiska, mentala och andliga, som han kan, utan överskott i något.

Du vill inte bli rik för att leva swinishly, för tillfredsställandet av djur önskar, det är inte livet. Men resultatet för varje fysisk funktion är en del av livet, och ingen lever helt som förnekar impulser från kroppens normala och hälsosamma uttryck.

Du vill inte bli rika, bara för att njuta av mental njutning, att få kunskap, för att tillfredsställa ambition, att överglänsa andra, att vara berömd. Allt detta är en legitim del av livet, men den man som lever för nöjen intellektet enbart kommer endast att ha en del liv, och han kommer aldrig vara nöjd med sin lott.

Du vill inte bli rika enbart till nytta för andra, att förlora sig för människosläktets frälsning, att uppleva glädjen i filantropi och offer. Den glädjen i själen är bara en del av livet, och de är inte bättre eller ädlare än någon annan del.

Du vill bli rika, så att du kan äta, dricka och vara glada när det är dags att göra dessa saker, så att du kan omge dig med vackra saker, se fjärran länder, stimulera dina sinnen och utveckla ditt intellekt; så att du kan älska män och gör slag saker, och kunna spela en bra del i att hjälpa världen att finna sanningen.

Men kom ihåg att extrema altruism är något bättre och något ädlare än extrema själviskhet, båda är fel.

Bli av med tanken att Gud vill att du ska offra dig själv för andra, och att ni kan säkra sin ynnest genom att göra det, Gud kräver ingenting sådant.

Vad han vill är att du ska göra det mesta av dig själv, för dig själv och för andra, och du kan hjälpa andra mer genom att göra det bästa av dig själv än på något annat sätt.

Du kan göra det bästa av sig själv bara genom att bli rik, så det är rätt och lovvärt att du ska ge ditt första och bästa tros arbete förvärva rikedom.

Kom ihåg dock att önskan om substansen är för alla och dess rörelser måste vara mer liv till alla, det kan inte vara att arbeta för mindre liv till någon, eftersom det är lika för alla, söka rikedomar och liv.

Intelligent Ämnet kommer att göra saker för dig, men det kommer inte att ta bort saker från någon annan och ge dem till dig.

Du måste bli av med tanken på konkurrensen. Du ska kunna skapa, inte att konkurrera om det som redan skapats.

Du behöver inte ta bort något från någon.

Du behöver inte köra skarp fynd.

Du behöver inte fuska, eller att utnyttja. Du behöver inte låta någon man arbeta för dig för mindre än han tjänar.

Du behöver inte ha begär andras egendom, eller att se på det med wishful ögon, ingen människa har någonting som du inte kan ha den vill, och det utan att det han ifrån honom.

Du ska bli en skapare, inte en konkurrent, du ska få vad du vill, men på ett sådant sätt att när du får den varannan man kommer att ha mer än han har nu.

Jag är medveten om att det finns män som får en stor summa pengar genom att gå i direkt motsats till det som sägs i stycket ovan, och kan lägga till ett ord till förklaring här. Männen i plutokratiska typ, som blir mycket rik, gör det ibland rent av sin extraordinära förmåga på planet av konkurrens, och ibland omedvetet hänför sig till ämnet i sina stora syften och rörelser för den allmänna ras uppbyggande genom industriell utveckling. Rockefeller, Carnegie, Morgan, et al., Har varit omedvetna företrädare för den högsta i det nödvändiga arbetet med att systematisera och ordna produktiv industri, och till slut kommer deras arbete bidrar enormt mot ökad livslängd för alla. Deras dag är nästan över, de har organiserat produktion och kommer snart att följas av medarbetarna i de många, som kommer att organisera maskinen distribution.

Den mångmiljonärer är som monster reptiler den förhistoriska epoker, de spelar en nödvändig del i den evolutionära processen, men med samma effekt som har producerat dem kommer att förfoga över dem. Och det är bra att ha i åtanke att de aldrig har varit riktigt rik, ett register över privata livet för de flesta i denna klass kommer att visa att de verkligen har varit de mest eländiga och eländig för de fattiga.

Rikedomar säkrade på konkurrenssituationen planet är aldrig tillfredsställande och permanenta, de er i dag, och en annans morgon. Kom ihåg att om du blir rik på ett vetenskapligt och visst sätt, måste du stiga helt ur konkurrensen tanken. Du får aldrig tänka ett ögonblick på att tillgången är begränsad. Precis så fort du börjar tänka att alla pengar är "ett hörn" och kontrolleras av banker och andra, och att du måste anstränger dig för att få lagar som antagits för att stoppa denna process, och så vidare, i det ögonblick du släpper i den konkurrenskraftig sinne, och din makt att orsaka skapande är borta för tillfället, och vad värre är, kommer du antagligen arrestera kreativa rörelser du redan har inletts.

Vet att det finns oräkneliga miljoner dollar i guld i bergen på jorden, som ännu inte kommit fram i ljuset, och vet att om det inte fanns, skulle mer kunna skapas från tänkande substans att lämna dina behov.

Vet att de pengar du behöver kommer att komma, även om det är nödvändigt för tusen män som ledde till upptäckten av nya guldgruvorna i morgon.

Titta aldrig synlig utbudet, tittar alltid på oändliga rikedomar i Formless sak, och vet att de kommer till dig så fort du kan ta emot och använda dem. Ingen av kurvtagning den synliga leverans, kan hindra dig från att få vad som är ditt.

Så aldrig tillåta dig att tänka ett ögonblick att alla de bästa fartygsbyggen kommer att fattas innan du gör dig redo att bygga ditt hus, om du skynda dig. Aldrig oroa stiftelserna och kombinerar, och får ångest av rädsla för att de kommer snart att äga hela jorden. Aldrig bli rädd att du kommer att förlora vad du vill, för någon annan person "slår du till det." Det kan väl inte hända, ni söker inte efter något annat som är besatt av någon annan, du är som orsakar vad du vill ska skapas från formlös ämne, och utbudet är obegränsat. Stick till formulerat uttalande: --

Det är en tänkande saker från vilken allting är gjort, och som i sitt ursprungliga skick, genomsyrar, tränger in och fyller interspaces av universum.

En tanke i detta ämne, producerar sak som är fotograferad av tanken.

Man kan bilda saker i hans tänkande, och genom imponerande hans tanke på formlösa substans, kan orsaka det han tycker om att skapa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar