januari 14, 2010

Gratitude./Tacksamhet.

KAPITEL 7

Tacksamhet.

Illustrationerna i de sista kapitel kommer att vidarebefordras till läsaren att det första steget mot att bli rik är att förmedla idén om du vill det formlösa substans.

Detta är sant, och du ser att för att göra så det blir nödvändigt att förhålla dig till det formlösa Intelligence på ett harmoniskt sätt.

För att säkra denna harmoniska relation är en fråga om sådana råvaror och mycket viktigt att jag ska ge lite utrymme för sin diskussion här, och ge dig instruktioner som, om du kommer att följa dem, vara säker på att sätta dig in i fullkomlig enhet sinne med Gud .

Hela processen med mental anpassning och försoning kan sammanfattas i ett ord, tacksamhet.

Först, du tror att det finns en intelligent ämne, från vilken allting går, för det andra, tror ni att detta ämne får du allt du önskar och för det tredje, du rör dig till den genom en känsla av djup och djup tacksamhet.

Många människor som för sina liv med rätta på alla andra sätt hålls i fattigdom genom sin brist på tacksamhet. Efter att ha fått en gåva från Gud, skar de trådarna som binder samman dessa med honom genom att underlåta att göra med mottagningsbevis.

Det är lätt att förstå att ju närmare vi lever på källan till rikedom, desto mer välstånd vi skall få, och det är också lätt att förstå att själen som alltid tacksam bor i närmare kontakt med Gud än den som aldrig ser till Honom i tacksam erkänsla.

Ju mer tacksamt fixar vi oss på den högsta när goda saker kommer till oss, desto bättre sakerna vi kommer att få, och desto snabbare kommer de att komma, och anledningen är helt enkelt att den mentala attityd tacksamhet drar sinne i närmare beröring den källa från vilken välsignelser kommer.

Om det är en ny tanke för dig att tacksamhet ger hela ditt sinne närmas till den kreativa energi i universum, att det är bra, och du ser att det är sant. De goda saker som du redan har kommit till dig längs en lydnad till vissa lagar. Tacksamhet leder dig ut längs de sätt på vilka saker kommer, och det kommer att hålla er i nära samklang med kreativt tänkande och förhindra att du hamnar i konkurrens tänkte.

Tacksamhet ensam kan hålla dig tittar mot alla och förhindra att du hamnar i fel att tänka på utbudet så begränsat, och för detta skulle vara ödesdigert för dina förhoppningar.

Det finns en lag av tacksamhet, och det är absolut nödvändigt att du ska följa lagen, om du får de resultat du söker.

Lagen i tacksamhet är den naturliga principen om att åtgärder och reaktion är alltid lika, och i motsatt riktning.

The Grateful uppsökande av era tankar i tacksam beröm till Supreme är en befrielse eller utgifter kraft och kan inte undgå att nå den som det riktar sig, och reaktionen är en momentan rörelse mot dig.

"Nalkas Gud, och han skall närma sig er." Det är ett uttalande av psykologisk sanning.

Och om din tacksamhet är stark och konstant, reaktionen i Formless ämne kommer att vara stark och kontinuerlig, rörelsen av de saker du vill kommer alltid att vara mot dig. Märka tacksamma attityd som tog Jesus, hur han alltid verkar vara att säga: "Jag tackar dig, Fader, att Du hör mig." Du kan inte utöva mycket makt utan tacksamhet, för det är tacksamhet som håller dig i samband med Power.

Men värdet av tacksamhet inte enbart består i får du mer välsignelser i framtiden. Utan tacksamhet du kan inte längre hålla från missnöjd fundera över saker som de är.

I det ögonblick du tillåter dig att bo med missnöje över saker som de är, du börjar tappa mark. Du fix uppmärksamhet på den gemensamma, det vanliga, fattiga och smutsiga och medelvärdet, och ditt sinne i form av dessa saker. Då du kommer att vidarebefordra dessa former eller mentala bilder till det formlösa, och den vanliga, fattiga, smutsiga, och medelvärdet skall komma till er.

Att tillåta ditt sinne att bo på lägre är att bli sämre och att omge dig med mindre bra saker.

Å andra sidan, för att fästa din uppmärksamhet på det bästa är att omge dig med de bästa, och att bli bäst.

Den kreativa kraften inom oss gör oss till den bild av vilka vi ger vår uppmärksamhet.

Vi är tänkande substans och tänkande substans alltid tar formen av det som den tycker om.

Tacksamma sinne ständigt fästa på den bästa, därför tenderar att bli den bästa, det tar form eller karaktär bästa, och kommer att få den bästa.

Dessutom är tro född av tacksamhet. Den tacksam tanke räknar ständigt bra saker, och förväntan blir tro. Reaktionen av tacksamhet över ens eget sinne producerar tro, och varje utgående våg av tacksam tacksägelse ökar tro. Den som inte har någon känsla av tacksamhet kan inte längre behålla en levande tro, och utan en levande tro kan man inte bli rik genom kreativ metod, som vi skall se i följande kapitel.

Det krävs alltså att för vana att vara tacksam för allt det goda som kommer till dig, och att tacka kontinuerligt.

Och eftersom allt har bidragit till avancemang, bör du inkludera alla saker i din tacksamhet.

Slösa inte tid att tänka eller tala om brister eller fel åtgärder plutokraterna eller stormän förtroende. Deras organisation i världen har gjort din chans, allt du får verkligen kommer till dig på grund av dem.

Don't raseri inte mot, korrupta politiker, om det inte vore för politiker vi skulle falla in i anarki, och din möjlighet skulle bli mycket sämre.

Gud har arbetat länge och tålmodigt på oss fram till där vi är i näringsliv och myndigheter, och han kommer rätt på med sitt arbete. Det finns inte minsta tvivel om att han kommer att göra plutokraterna, tillit magnater kaptener i industrin och politiker så snart de kan skonas, men under tiden, se, de är alla mycket bra. Kom ihåg att de alla bidrar till att ordna linjer överföring längs vilka dina rikedomar kommer till dig, och vara tacksam mot dem alla. Detta kommer att ge dig in i harmoniska relationer med det goda i allt, och det goda i allt kommer att gå mot dig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar