januari 14, 2010

Further Use of the Will./Vidare användning av Will

KAPITEL 10

Vidare användning av Will.

Du kan inte behålla en sann och tydlig vision om välstånd om du hela tiden vänder uppmärksamheten på motsatta bilder, oavsett om de är externa eller inbillade.

Tala inte om dina tidigare problem av ekonomisk natur, om du har haft dem, inte tänka på dem alls. Har ingen berättar om fattigdom dina föräldrar, eller det svåra i ditt tidigare liv, att göra något av dessa saker är att mentalt klass dig med dålig för närvarande, och det kommer säkert att kontrollera flödet av saker i din riktning.

"Låt de döda begrava sina döda", som Jesus sa.

Sätt fattigdom och alla saker som hänför sig till fattigdom helt bakom dig.

Du har accepterat en viss teori för universum som korrekt, och vilar alla dina förhoppningar om lycka på att det är korrekt, och vad kan man vinna genom att ge akt på motstridiga teorier?

Läs inte religiösa böcker som talar om för dig att världen snart går mot sitt slut, och inte läsa skriften i fiasko rakers och pessimistiska filosofer som berätta att det kommer att djävulen.

Världen kommer inte att djävulen, den går till Gud.

Det är underbart att bli.

Visserligen kan det finnas en hel del saker i existerande villkor som är obehagligt, men vad är det för mening att studera dem när de är säkert på att försvinna, och när studien av dem bara tenderar att kontrollera sina passningar och hålla dem med oss? Varför ge tid och uppmärksamhet åt saker som tas ut av evolutionära tillväxt, när man kan påskynda deras avlägsnas endast genom att främja evolutionära tillväxt när det gäller din del av det går?

Oavsett hur hemsk i skenbar får förhållandena i vissa länder, avdelningar och platser, avfall du din tid och förstöra dina egna chanser genom att betrakta dem.

Du borde intressera dig i världens bli rik.

Tänk på de rikedomar i världen kommer in, istället för den fattigdom det växer ut, och komma ihåg att det enda sättet på vilket ni kan hjälpa världen i växande rik är av växande rik själv genom ett kreativt sätt - inte konkurrenssituationen en.

Ge din uppmärksamhet helt till rikedom, ignorera fattigdom.

När du tänker eller talar om dem som är fattiga, tänka och tala om dem som de som blir rika, som de som ska gratuleras snarare än medlidande. Då och andra kommer att fånga den inspiration och börja söka efter en väg ut.

För att jag säger att ni ska hålla hela din tid och själ och tanke till rikedom, betyder det inte att du ska vara smutsiga eller betyder.

För att bli riktigt rik är den ädlaste målet du kan ha i livet, för den innehåller allt annat.

Den konkurrensutsatta planet, att kampen blir rik är en Godless rusning efter makt över andra män, men när vi kommer in i kreativt sinne, är allt detta förändrats.

Allt som är möjligt i vägen för storhet och själ unfoldment, service och höga strävan, kommer genom att få rika, allt är möjligt genom att använda saker.

Om du saknar för den fysiska hälsan, kommer du att finna att uppnå det är beroende på din bli rik.

Endast de som är befriat från ekonomiska bekymmer, och som har resurser att leva ett bekymmersfritt existens och följa hygienpraxis, kan ha och behålla hälsan.

Moraliska och andliga storhet är möjlig endast för dem som är över den konkurrensutsatta kampen för tillvaron, och endast de som blir rika på planet för kreativt tänkande är fria från den förnedrande påverkar konkurrensen. Om ditt hjärta är inställt på familjelycka, kom ihåg att kärleken frodas bäst där förfining, en hög nivå i tanken och frihet från korrumperande inflytande, och dessa finns endast där man förvärvar rikedomar genom utövandet av kreativt tänkande, utan konflikter eller konkurrens.

Du kan syfta till någonting så stort och ädelt, jag upprepar, att bli rik, och du måste fixa din uppmärksamhet på din mentala bild av rikedomar, med uteslutande av alla som kan tendera att tona ned eller dölja visionen.

Du måste lära dig att se de underliggande sanning i alla situationer, man måste se under alla till synes felaktiga förutsättningar Great One Life någonsin gå framåt mot rikare uttryck och mer fullständig lycka.

Det är sanningen att det inte finns något sådant som fattigdom, att det bara rikedom.

Vissa människor kvar i fattigdom, eftersom de är ovetande om det faktum att det är rikedom för dem, och dessa kan bäst läras genom att visa dem vägen till välstånd i din egen person och praxis.

Andra är fattiga eftersom, medan de upplever att det finns en väg ut, de är alltför intellektuellt loj att föra fram den mentala ansträngning som krävs för att hitta det sättet och i rese det, och för de allra bästa du kan göra är att väcka deras önskan genom att visa dem den lycka som kommer av att vara riktigt rik.

Andra fortfarande är fattiga på grund, medan de ha ett begrepp om vetenskap, har de blivit så översvämmas och vilse i labyrinten av metafysiska och ockulta teorier om att de inte vet vilken väg att gå. De försöker en blandning av många system och misslyckas totalt. För dessa, återigen, de allra bästa att göra är att visa på rätt sätt i din egen person och praxis, ett uns att göra saker är värda ett halvt kilo teoretiserande.

Den allra bästa du kan göra för hela världen är att göra det bästa av dig själv.

Du kan tjäna både Gud och människa på något mer effektivt sätt än genom att bli rik, det vill säga om du blir rik av kreativa metod och inte av en konkurrensutsatt.

Annan sak. Vi hävdar att denna bok ger närmare principerna för vetenskapen bli rik, och om det är sant, behöver du inte läsa någon annan bok på det ämnet. Det låter kanske smala och egoistisk, men tänk: det finns ingen mer vetenskaplig metod för beräkning i matematik än med addition, subtraktion, multiplikation och division, ingen annan metod är möjlig. Det kan vara utan en kortaste avståndet mellan två punkter. Det finns bara ett sätt att tänka vetenskapligt, och det är att tänka på det sätt som leder de mest direkta och enkla vägen till målet. Ingen människa har ännu inte formulerat en kortare eller mindre komplexa "system" än det som anges här, det har tagits bort alla oväsentligheter. När du börjar på detta, lägga allt annat åt sidan, lägg dem ur ditt sinne helt och hållet.

Läs den här boken varje dag, hålla med dig, lägga det på minnet, och inte tänka på andra "system" och teorier. Om du gör det kommer du börjar tvivla, och att vara osäker och ostadig i din tanke, och då kommer du börja göra fel.

När du har gjort bra och bli rik, kan du studera andra system så mycket du behagar, men tills du är helt säker på att du har fått vad du vill, inte läst något på denna linje, men den här boken, om det inte bli författare nämns i förordet.

Och läsa bara de mest optimistiska synpunkter på världens nyheter, de i harmoni med din bild.

Också skjuta upp din undersökningar av ockulta. Gör fuska inte i teosofi, spiritism, eller besläktade studier. Det är mycket troligt att de döda lever fortfarande, och är nära, men om de är, låt dem vara, Sköt dig själv.

Oavsett var de dödas andar kan vara, har de sitt eget arbete att göra, och sina egna problem att lösa, och vi har ingen rätt att blanda sig med dem. Vi kan inte hjälpa dem, och det är mycket tveksamt om de kan hjälpa oss, eller om vi har någon rätt att inkräkta på deras tid, om de kan. Låt de döda och de nedan ensam och lösa ditt eget problem, bli rik. Om du börjar blanda med det ockulta, kommer du att börja mentala cross-strömmar som säkert kommer att ta med dig hoppas skeppsbrott. Nu, denna och de föregående kapitlen har fört oss till följande uttalande av grundläggande fakta: --

Det är en tänkande saker från vilken allting är gjort, och som i sitt ursprungliga skick, genomsyrar, tränger in och fyller interspaces av universum.

En tanke i detta ämne producerar sak som är fotograferad av tanken.

Man kan bilda saker i hans tänkande, och genom imponerande hans tanke på formlösa substans, kan orsaka det han tycker om att skapa.

För att göra detta måste man gå från den konkurrensutsatta till kreativt sinne, han får en klar mental bild av de saker han vill, och hålla denna bild i sina tankar med fast syfte att få vad han vill, och orubbliga TRO att han skulle bli vad han vill avsluta sitt sinne mot allt som kan tendera att skaka hans syfte, skumma hans vision, eller släcka sin tro.

Och förutom allt detta, skall vi nu se att han måste leva och agera på ett visst sätt

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar