januari 14, 2010

Acting in the Certain Way/Agerar på visst sätt.

KAPITEL 11

Tanken är skaparkraft, eller den framdrivningsanordning kraft som orsakar den kreativa kraften att agera, tänka på ett visst sätt kommer att ge rikedom till dig, men du måste inte förlita sig egentligen enbart betalar ingen uppmärksamhet till personlig handling. Det är den klippa på vilken många annars vetenskaplig metafysiska tänkare möta skeppsbrott - underlåtenhet att ansluta tänkte med personliga insatser.

Vi har ännu inte nått stadiet av utvecklingen, även om man antar ett sådant skede att vara möjligt, då man kan skapa direkt från Formless i sak utan naturens processer eller arbetet i människors händer, man måste inte bara tänka, men hans personliga insatser skall komplettera hans tänkande.

Med tanken att du kan få guld i hjärtat av bergen som drev mot dig, men det kommer inte att gruvan, förfina sig mynt sig i dubbel örnar, och kom rullande längs vägarna som söker sin väg i fickan.

Enligt framdrivningsanordning makt Högsta Anden, mäns angelägenheter kommer att vara så beställde, att någon kommer att ledas att bryta guld för dig, andra mäns affärstransaktioner kommer att vara riktade så att guldet kommer att ställas mot dig, och du måste ordna så dina egna affärer som du kanske kan få det när det kommer till dig. Din tanke är allting, levande och döda, arbeta för att ge dig vad du vill, men din personliga verksamhet skall vara sådant att man med rätta kan få vad du vill när den når dig. Du får inte ta det som välgörenhet, inte heller för att stjäla den, man måste ge varje människa mer bruksvärde än han ger dig kontant värde.

Den vetenskapliga användningen av tanken består i att bilda en klar och tydlig mental bild av vad du vill, genom att hålla fast vid syftet att få vad du vill, och att realisera med tacksam tro att du får vad du vill.

Försök inte att "projekt" du tänkte på något mystiskt eller ockult sätt, med tanken på att få det att gå ut och göra saker för dig, det är slöseri med kraft, och kommer att försvaga din makt att tänka med sunt förnuft.

Insatser tänkande bli rik är helt förklaras i de föregående kapitlen, din tro och syftet positivt imponera på din syn på Formless ämne som har samma avsikter med mer liv som du har, och denna vision, fått från dig, fastställs alla kreativa krafter som verkar i och genom sina vanliga kanalerna of action, men riktade mot dig.

Det är inte din del att styra eller övervaka den kreativa processen, allt du har att göra med det är att behålla din vision, håll dig till ditt syfte och underhålla din tro och tacksamhet.

Men du måste agera på ett visst sätt, så att du kan lämpliga vad som är ditt när det kommer till dig, så att du kan möta de saker du har i din bild, och sätta dem på sina rätta ställen de anländer.

Du kan verkligen se sanningen i detta. När saker nå dig, kommer de att vara i händerna på andra människor, som kommer att begära ett motsvarande för dem.

Och du kan bara få vad som är ditt genom att ge den andre vad som är hans.

Din plånbok kommer inte att omvandlas till en Fortunata pung, som skall alltid vara fullt av pengar utan ansträngning från din sida.

Detta är den avgörande punkten i vetenskapen bli rik, just här, där tanke och personliga insatser måste kombineras. Det finns väldigt många människor som, medvetet eller omedvetet, som de kreativa krafterna i aktion av styrka och uthållighet i sina önskningar, men som förblir fattiga eftersom de inte omfattar mottagande av den sak de vill när det kommer.

Av tankar, det du vill kommer till dig, med insatser du får den.

Oavsett din verksamhet är att vara, är det uppenbart att man måste agera nu. Du kan inte agera i det förflutna, och det är viktigt att klarhet i ditt mentala vision att du avfärdar det senaste från ditt sinne. Du kan inte agera i framtiden, för framtiden är inte här ännu. Och du kan inte berätta hur du kommer att vilja agera i eventuella framtida försäkringsfall till dess att oförutsedda händelser har anlänt.

Eftersom du inte är det rätta företagsklimatet, eller den rätta miljön nu, tror inte att du måste skjuta upp åtgärder tills du kommer till rätt verksamhet eller miljö. Och lägger inte tid på det här med tanke på att den bästa kurs i eventuella framtida olyckor, tro på din förmåga att möta alla slags nödåtgärder när det anländer.

Om du agerar i det här med tanke på framtiden, din nuvarande åtgärd kommer att med ett delat sinne, och kommer inte att vara effektiva.

Sätt din hela sinne i denna talan.

Ge inte dina kreativa impulser till ursprungliga substansen, och sedan sitta ner och vänta på resultat, om ni gör det kommer ni aldrig att få dem. Agera nu. Det finns aldrig någon tid, men nu, och det kommer aldrig att bli som helst men nu. Om du någonsin att börja göra sig redo för att ta emot vad du vill, måste du börja nu.

Och ditt agerande, vad det än är, måste troligen vara i din nuvarande verksamhet eller anställning, och måste vara på personer och saker i din nuvarande miljö.

Du kan inte handla där du befinner dig inte, du kan inte handla var du har varit, och du kan inte handla där du kommer att vara, du kan endast agera där du är.

Bry dig inte till om gårdagens arbete var gjort bra eller dåligt gjort, gör i dag arbete bra.

Försök inte att göra morgondagens arbete nu, det kommer att finnas gott om tid att göra det när du kommer dit.

Försök inte, av ockult eller mystisk sätt att agera på människor eller saker som är utom räckhåll.

Vänta inte på ett miljöombyte, innan du agerar, få ett miljöombyte genom handling.

Du kan då agera på den miljö där du är nu, att de gör det själv skall överföras till en bättre miljö.

Håll med tro och syfte visionen om dig i en bättre miljö, men agera utifrån din nuvarande miljö med hela ditt hjärta och av hela din kraft och med hela ditt förstånd.

Lägger inte någon tid i dag drömmer eller slottsbyggnaden, håll till en vision av vad du vill och agera nu.

Inte kasta om att söka någon ny sak att göra, eller något konstigt, ovanligt eller anmärkningsvärt åtgärder för att fungera som ett första steg mot bli rik. Det är troligt att dina handlingar, åtminstone för en tid framöver, kommer att vara de ni har utfört för en tid tillbaka, men du ska börja nu för att utföra dessa åtgärder på visst sätt, som säkert kommer att göra dig rik.

Om du deltar i en del affärer, och känner att det inte är den rätta för dig, vänta inte tills du kommer till rätt företag innan du börjar agera.

Känn dig inte avskräckas, eller sitta ner och klaga eftersom du är malplacerade. Ingen människa var någonsin så felplacerad men att han inte kunde hitta rätt plats, och ingen människa någonsin blev så involverad i fel verksamhet men att han kunde komma in i rätt företag.

Håll visionen om dig själv i det rätta företagsklimatet, med syftet att få in det och tro att du får in den, och blir i den, men agerar i din nuvarande verksamhet. Använd din nuvarande verksamhet som medel för att få ett bättre och använder din nuvarande miljö som medel för att få till ett bättre. Din vision av det rätta företagsklimatet, om du håller med tro och syfte, kommer att orsaka Högsta flytta rätt företag mot dig och din verksamhet, om det utförs på visst sätt, kommer att orsaka dig att gå mot verksamheten.

Om du är anställd eller löntagare, och känner att du måste byta plats för att få vad du vill, inte "projekt" din tanke på utrymme och lita på att få dig ett annat jobb. Det kommer sannolikt inte att göra så.

Håll visionen om dig i jobbet du vill ha, medan du handlar med tro och syfte på det jobb du har, och ni kommer säkert att få jobbet du vill ha.

Din vision och tro kommer att ställa den skapande kraften i rörelse för att få det mot dig och dina insatser kommer att leda till de krafter i din egen miljö för att flytta dig mot den plats du vill. Att avsluta det här kapitlet kommer vi lägga till ytterligare en förklaring till vår kursplan: --

Det är en tänkande saker från vilken allting är gjort, och som i sitt ursprungliga skick, genomsyrar, tränger in och fyller interspaces av universum.

En tanke i detta ämne producerar sak som är fotograferad av tanken.

Man kan bilda saker i hans tänkande, och genom imponerande hans tanke på formlösa substans, kan orsaka det han tycker om att skapa.

För att göra detta måste man gå från den konkurrensutsatta till kreativt sinne, han måste bilda en tydlig mental bild av de saker han vill, och hålla denna bild i sina tankar med fast syfte att få vad han vill, och orubbliga TRO att han skulle bli vad han vill avsluta sitt sinne för allt som kan tendera att skaka hans syfte, skumma hans vision, eller släcka sin tro.

Att han kan få vad han vill när det gäller, måste man agera nu på människor och saker i sin nuvarande miljö.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar