januari 14, 2010

Effektiva åtgärder.

KAPITEL 12

Du måste använda din tanke enligt anvisningarna i föregående kapitel, och börja göra vad du kan göra där du befinner dig, och du måste göra allt du kan göra där du är.

Du kan gå bara är större än din nuvarande plats, och ingen är större än hans nuvarande plats som lämnar ångra något av det arbete som hänför sig till denna plats.

Världen är det endast av dem som mer än fylla sina nuvarande platser.

Om ingen människa helt fyllt sin nuvarande plats, kan du se att det måste finnas en som går bakåt i allt. De som inte riktigt fyller sin nuvarande plats är dödvikt på samhället, regeringen, handel och industri, måste de genomföras tillsammans med andra på en stor kostnad. Utvecklingen i världen är utvecklingsstörda endast av dem som inte fyller de platser som de håller, de hör till en tidigare ålder och ett lägre steg eller plan i livet, och deras tendens mot degeneration. Inget samhälle kan förväg om alla män var mindre än hans ställe, är social utveckling styrs av lagen om fysisk och psykisk utveckling. I djurvärlden, är evolution orsakas av överskott av livet.

När en organism har fler liv än kan uttryckas i funktioner för sin egen plan, utvecklar det organ som tillhör en högre plan, och en ny art har sitt ursprung.

Det skulle aldrig ha varit nya arter hade det inte varit organismer som mer än fyllt sina platser. Lagen är exakt samma för dig, din blir rika beror på din tillämpar denna princip till din egen verksamhet.

Varje dag är antingen en lyckad dag eller en dag av misslyckande, och det är den framgångsrika dagar som du får vad du vill. Om varje dag är ett misslyckande, du kan aldrig bli rik, men om varje dag är en framgång, kan man inte undgå att bli rik.

Om det är något som kan göras idag, och du behöver inte göra det, du har misslyckats i den mån som denna sak är i fråga, och konsekvenserna kan bli värre än du tror.

Du kan inte förutse resultaten av även de mest triviala handling, du vet inte fungerar för alla de krafter som har satts som rör sig i ditt ställe. Mycket kan vara beroende på vad du gör några enkla handling, det kan vara just det som är att öppna dörren för möjligheten till mycket stora möjligheter. Du kan aldrig veta alla de kombinationer som Supreme Intelligence gör för dig i en värld av saker och ting och mänskliga frågor, din försummelse eller underlåtenhet att göra någon liten sak kan orsaka en kraftig försening med att få vad du vill.

Do, varje dag, allt som kan göras samma dag.

Det finns dock en begränsning eller förbehåll av ovanstående att du måste ta hänsyn till.

Du är inte överansträngning, eller att blint rusa in ditt företag i arbetet med att göra största möjliga antal saker på kortast möjliga tid.

Du är inte att försöka göra morgondagens arbete i dag, inte heller att göra en veckas arbete i en dag.

Det är verkligen inte han några saker du gör, men effektiviteten av varje enskild åtgärd som räknas.

Varje handling är i sig själv, antingen en framgång eller ett misslyckande.

Varje handling är i sig varken effektiva eller ineffektiva.

Varje ineffektiv handling är ett misslyckande, och om du ägnar ditt liv att göra ineffektiv handlingar, hela ditt liv kommer att bli ett misslyckande.

Ju fler saker du gör, desto värre för dig, om alla dina handlingar är ineffektiva sådana.

Å andra sidan är varje effektiv handling en framgång i sig, och om varje handling av ditt liv är en effektiv en, hela ditt liv måste vara en framgång.

Orsaken till misslyckande är att göra alltför många saker på ett ineffektivt sätt och inte gör tillräckligt saker på ett effektivt sätt.

Du kommer se att det är en självklar påståendet att om du inte gör något ineffektiva handlingar, och om du gör ett tillräckligt antal effektiva åtgärder kommer du att bli rik. Om nu, är det möjligt för dig att göra varje handling ett effektivt en, ser du igen att få rikedom reduceras till en exakt vetenskap, som matematik.

Frågan blir då, om frågorna om huruvida du kan göra varje separat lag en framgång i sig. Och detta kan du säkert göra.

Du kan göra varje handling en framgång, eftersom all makt arbeta med dig, och alla Power kan inte misslyckas.

Power står till din tjänst, och att göra varje agera effektivt du bara lägga makten i det.

Varje handling är antingen starkt eller svagt, och när var och en är stark handlar ni på visst sätt som gör dig rik.

Varje handling kan göras stark och effektiv genom att hålla din vision medan du gör det, och lägga hela kraften i din tro och syfte i den.

Det är på denna punkt som människor kan inte som separat psykisk kraft från personlig handling. De använder kraften i åtanke i en plats och vid en tid, och de handlar i en annan takt och vid en annan tidpunkt. Så deras handlingar inte är framgångsrika i sig, alltför många av dem är ineffektiva. Men om alla Power går in i varje handling, oavsett hur vanligt, varje handling blir en framgång i sig, och liksom i sakens natur all framgång öppnar vägen för andra framgångar, dina framsteg mot vad du vill, och hur vad du vill mot dig, kommer att bli allt snabbare.

Kom ihåg att framgångsrika insatser är kumulativ i dess resultat. Eftersom önskan om mer livet är en naturlig del i allt, när en man börjar röra sig mot större liv mer saker fäster sig till honom, och påverkan av sin önskan multipliceras.

Do, varje dag, allt du kan göra den dagen, och gör varje agera på ett effektivt sätt.

När jag säger att du måste hålla din vision samtidigt som du gör varje handling, dock trivial eller vanlig, menar jag inte att säga att det är nödvändigt att när som helst se visionen tydligt att dess minsta detaljer. Det bör vara ett verk av din fritid timmar att använda din fantasi om detaljerna för din vision, och att betrakta dem tills de är ordentligt fastsatta på minnet. Om du vill snabba resultat, tillbringa praktiskt taget all din lediga tid i denna praxis.

Genom kontinuerlig kontemplation du kommer att få bild av vad du vill, även de minsta detaljerna, så starkt fäste på ditt sinne, och så fullständigt som överförs till minnet av formlös ämne, som i din arbetstid du behöver bara mentalt hänvisa till bild för att stimulera din tro och syfte, och orsakar ditt bästa för att gå vidare. Överväga din bild på din fritid timmar tills ditt medvetande är så full av det som ni kan fatta det omedelbart. Du kommer att bli så entusiastiska med dess ljusa löften att blotta tanken på att det kommer att framkalla den starkaste krafter hela din varelse.

Låt oss igen upprepa vår kursplan, och med något att ändra Slutplädering föra den till den punkt vi nu har nått.

Det är en tänkande saker från vilken allting är gjort, och som i sitt ursprungliga skick, genomsyrar, tränger in och fyller interspaces av universum.

En tanke i detta ämne producerar sak som är fotograferad av tanken.

Man kan bilda saker i hans tänkande, och genom imponerande hans tanke på formlösa substans, kan orsaka det han tycker om att skapa.

För att göra detta måste man gå från den konkurrensutsatta till kreativt sinne, han måste bilda en tydlig mental bild av de saker han vill och gör, med tro och ändamål, allt som kan göras varje dag, gör varje enskild sak på ett effektivt sätt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar